Cristiano Ronaldo statuie

Genul acesta de evenimente au devenit o adevărată rutină pentru starul lui Real Madrid.

Se pare însă ca inaugurarea statuii instalate în Aeroportul Internaţional din Madeira avea să îl surprindă până şi pe marele Cristiano Ronaldo.

În după amiaza zilei de miercuri, Aeroportul Internaţional din Madeira a devenit, în mod oficial, Aerportul Cristiano Ronaldo.

Pentru a marca acest eveniment istoric, un bust al celebrului fotbalist a fost dezvelit în faţa publicului impresionant.

În ciuda faptului că presa locală ar fi trebui să se focuseze pe redenumirea aeroportului şi pe faptul că Ronaldo în persoană a venit să facă onorurile, majoritatea tabloidelor nu s-au putut abţine.

_95380884_ap

Aceştia au luat întreg evenimentul în derâdere şi au transformat statuia vizibil nereuşită într-un subiect de prima pagină.

Partea cea mai amuzantă însă a fost reacţia golgheterului originar din Madeira, care nu şi-a putut stăpâni reacţia atunci când şi-a văzut statuia pentru prima dată.

Cristiano nu ştia dacă să râdă sau să le reproşeze ceva oficialilor, care încercau să muşamalizeze situaţia penibilă.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani este un erou al oraşului Madeira iar în localitatea Funchal, primarul i-a dedicat un muzeu.

‘Sunt fericit şi onorat să îmi <<împrumut>> numele Aeroportului din Madeira’, a publicat Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare.

 

Leave a Reply