George Michael

La trei luni după moartea subită a lui George Michael, acesta a fost înmormântat. Artistul a murit în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, iar familia s-a ocupat de funeralii abia miercuri, pe 29 martie.

Ceremonia a fost una foarte discretă. Au participat doar membrii ai familiei şi câţiva prieteni apropiaţi ai artistului.

Familia lui George Michael a transmis în mesaj fanilor

Apropiaţii cântăreţului britanic au mulţumit fanilor din întreaga lume pentru mesajele de încurajare şi pentru afecţiunea arătată. Aceştia au făcut un apel pentru că intimitatea familiei să fie respectată în continuare, iar presa a fost rugată să nu intervină abuziv în viaţa lor personală.

Potrivit The Sun, reprezentaţii cimitirului în care a fost îngropat Geroge Michael au fost asaltaţi de presă încă de la decesul artistului. Highgate Cemetery au publicat pe site-ul oficial că nu pot să dea niciun fel informaţii cu privire la data la care acesta urma să fie înmormântat.

 

Ceremoniile funerare au fost amânate timp de trei luni

Cauza întârzierii, spun surse oficiale, a fost ancheta desfăşurată de Poliţie. Oamenii legii au insistat să facă nişte teste de toxicologie care au durat foarte mult. Trupul neînsufleţit al lui George Michael a stat pe masă legiştilor timp de trei săptămâni, până când a fost predat familiei.

Medicii legişti împreună cu anchetatorii au stabilit că George Michael a decedat din cauze naturale, artistul suferind de o cardiomiopatie.

Nu este prima oară când se întâmplă aşa ceva. În anul 2007, familia lui James Brown a trecut printr-o situaţie similară.

Disputele apărute atunci printre rudele artistului soul au dus la o amânare a înmormântării de 75 de zile.

Ca şi în cazul lui George Michael, James Brown a murit pe 25 decembrie 2006 şi a fost înmormântat aproape 3 luni mai târziu, pe 10 martie 2007.

 

Leave a Reply