Irina Şoancă Luiz Lazarus

Deşi este în plin scandal cu fostul soţ iar principala sa grijă ar trebui să o reprezinte starea emoţională a fiicei sale, Irina Şoancă este preocupată de cu totul alte lucruri.

Intervenţia justiţiarului Luis Lazarus din emisiunea lui Dan Capatos, în care jurnalistul o face praf pe mama Ioanei Boureanu.

La vremea aceea, justiţiarul a sugerat ca o femeie care ‘a fugit cu nasul’ nu ar trebui să beneficieze de custodia unui minor.

Deşi Irina Şoancă Boureanu i-a intentat acestuia un proces pentru ‘acțiune în răspundere delictuală’, lucrurile afirmate de Lazarus sunt cât se poate de adevărate.

‘Acestei femei nu-i pasă de copil, ci de pensie. Mama Ioanei a cerut banii aceştia pentru că nu are loc de muncă, nu are nici un venit din care să trăiască. Nu e o femeie a secolului 21. Ioana s-a întors la Cristi, dar vine doar pentru bani. Mama ei nu-i dă nimic, nici bani de buzunar. Ioana e o cauză pierdută şi îmi pare foarte rău pentru ea, cred că doar rugăciunile părinţilor o mai pot salva pe această fată. Sau, mai e o alternativă: eu aş duce-o într-un internat de fete cu program din acesta ca de armată. Din păcate, războiul părinţilor e o crimă emoţională pentru orice copil’, a declarat Monica Tatoiu pentru Click săptămâna trecută, în timpul procesului pentru custodia Ioanei.

Avocaţii Irinei Şoancă ar fi cerut o pensie alimentară în valoare de 2.000 de euro iar pe lângă această sumă colosală pentru unii, fostul soţ al Valentinei Pelinel ar trebui să acopere şi taxa şcolii private la care învaţa Ioana în valoare de 4.000 de euro.

Între timp, contactat pentru mai multe detalii, Lazarus susţine că nici măcar nu o cunoaşte pe Irina şi crede că aceasta a fost sfătuita greşit.

Leave a Reply