masa de cafea

Masa de cafea a secolului 21 a fost prezentată publicului zilele trecute. Cea mai deşteaptă masă din lume este cea mai tare inovaţie de mobilier a momentului.

Sobro este invenţia secolului în materie de mobilier smart de la inventarea telecomenzii încoace, spun producătorii. Masa este dotată cu frigider încorporat, cu mufe USB, boxe Bluetooth şi lumini LED.

Device-ul este creat de compania americană StoreBound.

Creatorii ei spun că masa de cafea este mobila viitorului

Sobro a fost inventată pentru stilul de viaţă digital, din ce în ce mai prezent în fiecare gospodărie în zilele noastre.

Clasica masă de cafea a fost transformată pentru a satisface nevoile omului modern, spune compania creatoare.

Acum poţi să ai tot timpul la îndemână băutura rece şi mâncarea menţinută la temperatura pe care o preferi. Astfel, nu mai trebuie să te ridici să te duci până la bucătărie.

Sobro foloseşte un compresor încorporat care îţi păstrează alimentele şi băuturile la câte grade îţi doreşti.

În ceea ce priveşte entertainmentul, boxele integrate îţi oferă o calitate de excepţie a sunetului. Luminile LED creează atmosfera perfectă, indiferent de ce alegi să faci în sufragerie. De la petrecere cu prietenii, la vizionarea unui film, atmosfera este asigurată.

De asemenea, masa de cafea este prevăzută cu mufe USB

Poţi încărca orice, de la telefon, la laptop sau tableta, fără să fie nevoie să te ridici până la priză.

Masa este disponibilă în trei nuanţe diferite, la un preţ de 500 de dolari. Aceasta va ajunge la 1500, însă, atunci când compania va aduna toţi banii pentru finanţarea corespunzătoare a produsului.

 

Leave a Reply