pantofi cu toc pentru bebeluşi

Un brand de pantofi a stârnit un val de controverse pe internet după ce a lansat o colecţie de pantofi pentru bebeluşi.

Încălţările destinate fetiţelor până în vârstă de şase luni au toc, iar părinţii sunt de părere că ‘sexualizeaza’ aspectul unor copii, care ar trebui să îşi păstreze aparenţa inocenta până la o anumită vârstă.

Compania se numeşte America’s Pee Wee Pumps iar reprezentanţii săi spun că pantofii au fost special concepuţi pentru fetiţele cu mame pasionate de modă.

Încălţările au tocuri realizate dintr-un material moale, vârful ascuţit inspirat de pantofii tip stiletto şi sunt disponibili în varianta leopard print, zebra print şi alte imprimeuri în nuanţe de roz.

Pantofii costă în jur de 19 lire sterline, însă având în vedere că sunt la reducere, poţi comanda o pereche pentru numai 7 lire.

Modelele au nume precum: Diva, Sassy, Swanky şi Wild Child iar eticheta include mesajul: ‘primul articol fashion statement al fiicei tale’.

În timp ce reprezentanţii companiei sunt de părere că au dat lovitura, mamele din Marea Britanie sunt de altă părere.

‘E o glumă proastă. Cine ar cumpăra aceste monstrozitati? Oameni bolnavi care sexualizează bebeluşi şi copii’, a comentat o mămică furioasă pe pagina lor de Facebook.

‘Asta este o glumă? Ce se întâmplă cu unii oameni?’, a adăugat un alt utilizator.

Un alt părinte a punctat un aspect extrem de important: ce efect ar avea astfel de încălţări asupra bebeluşilor, care se afla într-o permanentă dezvoltare?

Între timp, preşedintele companiei susţine că pantofii au fost special concepuţi pentru bebeluşii care merg de-a buşilea.

Leave a Reply