Stewardesa

Stewardesa a devenit eroină după ce pasagerii unui zbor al companiei TUIFly au fost la un pas de o tragedie. Pilotul a leşinat în cockpit, iar aceasta a preluat comanda avionului pentru a-l aduce la sol.

Orice persoană care are o anxietate de a zbura cu avionul a avut în minte acest scenariu la un moment dat. Nimeni nu credea, însă, că poate deveni realitate.

O însoţitoare de zbor a dat dovadă de calm şi sânge rece în timpul unui zbor de la Hannovra la Mallorca.

Unul dintre piloţi a leşinat în cabină, iar un doctor aflat la bordul aeronavei a încercat din răsputeri să îl pună pe picioare. Pilotul şi-a pierdut cunoştinţa din cauza tensiunii foarte scăzute.

Stewardesa aflată în cabină a anunţat că ştie să piloteze

Însoţitoarea de zbor a preluat comenzile avionului pentru a-l putea aduce în siguranţă la sol.

Scenele dramatice s-au petrecut în toamna anului trecut. Cu toate acestea, abia de curând s-a aflat ce s-a întâmplat în cabina avionului.

 

Cei aproape 200 de pasageri habar n-au avut ce se întâmplă

Avionul, un Boeing 747 a decolat de la Hannovra şi mergea spre Mallorca. Aeronava, aparţinând companiei germane TUIFly, avea la bord aproape 200 de persoane.

Incidentul a avut loc în timp ce se aflau deasupra Franţei, în jurul orei 5.30,

Una dintre stewardese şi-a făcut curaj şi a ocupat scaunul pilotului, care intre timp şi-a recăpătat cunoştinţa.

Oficialii companiei aeriene au spus că astfel de incidente sunt extrem de rare şi au apreciat curajul însoţitoarei de bord. Aceştia au spus că o vor recompensa pe stewardesă pentru gestul său şi pentru că a reuşit să aducă avionul în siguranţă la sol.

Leave a Reply