Timişoara

Cei doi muncitori se pregăteau să toarne un plafon atunci când unul dintre zidurile structurii la care lucrau s-a prăbuşit peste ei.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în zona centrală a oraşului Timişoara.

Deşi echipajele de urgenţă au ajuns rapid la faţa locului, eforturile de a-i salva pe cei doi muncitori au fost în zadar.

Deşi, în cele din urmă, 20 de pompieri au reuşit să scoată victimele de sub dărâmături, leziunile erau atât de grave încât cei doi au murit înainte de a fi transportaţi la spital.

‘Am fost anunțați de prăbușirea unui plafon. Am intervenit cu două echipaje SMURD, două de descarcerare, 4 ofițeri și 25 de subofițeri. Când am ajuns la locul incidentului am observat că este vorba despre un perete prăbușit peste doi muncitori, având vârsta de 32 și 49 de ani. S-a acționat pentru degajarea elementelor de construcție’, a declarat Lucian Bogdan, reprezentant al ISU Timiș.

O anchetă a fost demarată de inspectorii ITM din Timişoara pentru a stabili dacă cei doi bărbaţi erau angajaţi cu acte în regulă si pentru a stabili conditiile exacte ale incidentului.

 

Leave a Reply