Victoria Beckham

Deşi ‘era’ Spice Girls este de mult apusă, Victoria nu se dă în lături atunci când vine vorba de distracţie.

În prezent, Posh Spice este unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modă britanici însă ‘prima ei dragoste’ a rămas în continuare muzica.

În amintirea acelor vremuri în care singurele griji erau flirturile nevinovate şi ţinuta pe care o vei purta mâine, Victoria a acceptat să apară în cea mai recentă ediţie a show-ului Carpool Karaoke by James Corden.

Noua ediţie va ajunge pe micile ecrane peste aproximativ două săptămâni, însă până atunci, soţia celebrului David Beckham a ţinut să ofere fanilor un ‘sneak peek’ de pe scaunul din dreapta al celebrului Range Rover condus de James Corden.

Victoria şi-a târât până şi hairstylistul la întâlnirea cu James, iar împreună aceştia au interpretat câteva hituri ale trupei britanice.

Posh se alătură unei liste de vedete de prim rang precum Justin Bieber, Adele şi Elton John, care au transformat show-ul comediantului britanic într-un adevărat succes mediatic.

Dacă la început, celebrităţile erau ezitante în momentul în care primeau propunerea de a participa, acum stau la coadă pentru o aparitie in Carpool Karaoke.

Leave a Reply