6 Rochii care te vor scoate din impas în sezonul nunţilor

De cele mai multe ori adorăm nunţile deoarece reprezintă un motiv de a ne revedea cu persoane dragi, de a ne îmbrăca frumos şi de a ne distra.

Uneori însă, aceste evenimente au puterea de a ne enerva la culme

În cazul doamnelor şi domnişoarelor motivul pentru care devin descurajate înainte de o nuntă este de procesul de a-şi găsi ţinuta perfectă.

Atunci când realizezi că majoritatea rochiilor tale drăguţe sunt potrivite doar pentru o noapte în oraş ci nu pentru o ceremonie la biserică, drama începe.

Aceasta ‘problemă’ este una mult mai gravă pentru fetele singure, care speră să cunoască pe cineva decent şi, totodată, să se asigure că, într-o oarecare măsură, vor atrage privirile.

Aşa că, bariera acea fină dintre vulgar şi sexy poate fi depăşită foarte uşor dacă optezi pentru o rochie care dezvăluie mai mult decât trebuie.

În acelaşi timp, trebuie să te grandeşti şi la confort deoarece noaptea va fi una lungă

Ai nevoie de o ţinută care să fie îndeajuns de decentă pentru biserică şi totodată comodă pentru a te mişca lejer pe ringul de dans fără a avea parte de ‘incidente neprevăzute’.

Ţinând cont de faptul că sezonul nunţilor este pe cale să înceapă, noi îţi punem la dispoziţie câteva variante salvatoare menite să te scoată din impas.

  1. Varianta ‘demure’

demure-floral-pink-a-line-mini-dress

2. Rochia lungă şi elegantă de inspiraţie boho-chic

2015-New-Summer-Women-Boho-Floral-Long-Dress-Lady-Elegant-Fashion-Long-Maxi-print-Dress-Evening3. Rochia de cocktail, care merge perfect în cazul unei petreceri organizate la prânz

1066bddd84688ad188792db2df5c7efa4. Rochia potrivită pentru o nuntă la care o să participe şi fostul

kim-kardashian-laving-a-studio-in-los-angeles-july-2014_305. Rochia perfectă dacă eşti însărcinată şi vrei să te asiguri că nu vei fi îmbrăcată la fel ca restul graviduţelor

image1xxl

6. În cazul nu vrei o rochie, o salopetă mai chic te va ajuta să eclipsezi mulţimea de fete îmbrăcate, evident, în rochii

embellishment-jumpsuit

Leave a Reply