Bianca Drăguşanu botez

Botezul micuţei Sofia Natalia se apropie cu paşi repezi iar cei doi părinţi se înţeleg mai bine ca niciodată.

După nunta cu ştaif, care a ocupat primele pagini ale tuturor ziarelor din ţară, acum este rândul micuţei Sofia să fie în centrul atenţiei.

Deşi nunta cu Victor Slav a fost o risipă total de bani deoarece aceştia au divorţat după numai câteva luni, Bianca Drăguşanu insistă să dea o petrecere la fel de opulentă şi pentru a sărbători creştinerea fiicei sale.

Partenera de viaţă a lui Victor Slav merge întotdeauna pe concepţia ‘totul sau nimic’ iar botezul Sofiei nu face abstracţie de la regulă.

Evenimentul va avea loc pe data de 7 Mai iar lista de invitaţi este una relativ restrânsă.

Doar 70 de prieteni apropiaţi şi rude ale celor doi vor participa la eveniment

‘La botezul de pe 7 mai vor fi aproximativ 70 de persoane, o să avem şi momentul ursitoarelor. Naşii sunt cei pe care i-am avut şi la nuntă, Monica şi Cristi, prietenii noştri. Încă nu am stabilit unde va fi slujba de creştinare, oscilăm între Mănăstirea Caşin şi o biserică frumoasă din Herăstrău. Invitaţii vor beneficia de bufet suedez cu specific italian, inclusiv fructe de mare şi peşte. Va fi totul ca în poveşti, decorat cu trandafiraşi roz’, a declarat mămica pentru ziarul Click!

Pe lângă petrecerea Sofiei se pare ca Bianca şi Victor pregătesc încă ‘ceva’

Zvonuri apărute recent sugerează că cei doi ar profita de botez pentru a se recăsători.

Zilele trecute, mondena şi-a făcut apariţia la un târg de nunţi, unde a fost fotografiată ţinând în mâna mesajul ‘I am getting married’.

bianca_48

Leave a Reply