Frozen final

A avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari şi a avut ca şi coloana sonoră cea mai populară melodie din ultimii ani.

Deşi au trecut aproape patru ani de la lansarea oficială a seriei Frozen, producătorii au hotărât că venit vremea să dezvăluie că povestea originală avea un cu totul şi cu totul alt final.

În scenariul original, personajele principale nu erau surori înstrăinate iar Elsa era un personaj malefic a cărei inima era îngheţată după ce a fost părăsită la altar.

‘La început, Anna şi Elsa nu erau surori. Nu erau nici măcar nobile’, a declarat Peter Del Vecho pentru Entertainment Weekly.

‘Elsa era regina autoproclamata a gheţii şi era malefică, mult mai rea decât Crăiasa Zăpezii din povestea lui Hâns Christian Andersen.’

Producătorul Disney a mai declarat că Elsa era de fapt o femeie raniţa în dragoste care şi-a îngheţat inima pentru a înceta să mai iubească vreodată.

Versiunea originală ar fi început cu o profeţie, care prezicea că o conducătoare cu inima de gheaţă va distruge regatul Arendelle.

Scena finală ar fi cuprins o armată de monştri din zăpadă creaţi de Elsa, care provoacă o avalanşă asupra întregului regat.

Pe ultima sută de metri, producătorii au hotărât să schimbe finalul deoarece părea ‘previzibil’.

 

 

 

 

Leave a Reply