Atunci când vine vorba de Iulia Albu ne putem aştepta la ce este mai rău

La scurt timp după ce Mihaela Rădulescu nu i-a oferit replica la care se aştepta, faptul că nu a primit apă la moară a făcut-o pe Domniţ de Alba să îşi îndrepte atenţia către un alt personaj monden.

De data aceasta victima este nimeni alta decât Lora

Nu este prima dată când artista devine ţinta comentariilor Iuliei Albu, care în mod evident are ceva personal cu designerul Cristina Săvulescu.

În ultimii doi ani, soţia lui Radu Budeanu a devenit preferată vedetelor atunci când vine vorba de evenimente high-class iar creaţiile ei deosebite au fost premiate cu numeroase distincţii.

Nu suntem siguri dacă Lora a optat tot pentru o creaţie Cristina Savulescu pentru ultimul eveniment la care a luat parte însă ceea ce ştim sigur este faptul că Iulia Albu a cam sărit calul.

17458022_1683696754981094_1310294948015866430_n

În loc să se rezume strict la partea stilistică, fosta soţie a designerului de pantofi Mihai Albu a numit-o pe cântăreaţă ‘vampa esuata’.

‘Aceasta apariţie răvăşitoare, agitată, inutilă ca nişte bule într-un pahar de apă… Nu îmi place deloc ce a făcut. Are un look de vampa eşuată. Pentru că sunt şi vampe stylish, dar nu este cazul ei. Ea este o tipă micuţă, iar atunci când nu îţi alegi corect lungimea rochiei, pari mai mică. Mă rog, a încercat şi Lora ceva. Lora va primi în această seară de la noi trofeul BAU. Eu nu am nimic cu Lora, ea ce are cu mine?’, a declarat jurata emisiunii ‘Bravo, ai stil’.

Lora nu a făcut niciun comentariu cu privire la afirmaţiile Iuliei Albu, însă cu siguranţă nu va fi încântată.

Leave a Reply