Meghan Markle Vanity Fair

Aceeaşi revistă care a publicat unele dintre cele mai iconice fotografii ale Prinţesei Diana, a pus ochii şi pe viitoarea ei noră.

Meghan Markle este una dintre personalităţile care apar într-un pictorial inedit realizat de Vanity Fair pentru numărul din aprilie.

Frumoasa actriţă în vârstă de 35 de ani apare în ediţia de lifestyle alături de un grup de lideri mondiali de la One Young World Summit din Ottawa.

Pe lângă actriţa din ‘Suits’, alte vedete care au participat la şedinţa foto atipică sunt Emma Watson, Cher şi bineînţeles, frumuşelul Justin Trudeau.

‘Atunci când mi s-a propus să devin consilierul organizaţiei One Young World, răspunsul meu a fost un <<da>> rasunator’, a declarat iubita Prinţului Harry.

Organizaţia One Young World deţine o echipă incredibilă de activişti tineri, care se zbat pentru a transforma mediul socio-politic în care trăim într-o lume mai bună.

Aceştia sunt delegato, care călătoresc în toată lumea pentru a discuta despre drepturile omului, crize mondiale şi egalitatea între sexe.

Fotografiile au fost realizate de celebrul fotograf Jason Schimdt iar autorul articolului este poeta pakistaneza Fatima Bhutto.

În fotografia cu Meghan apar fostul preşedinte al Irlandei Mary Robinson, scriitoarea Fatima Bhutto şi activista Loujain al-Hathloul.

Fotografia a fost realizată în Ottawa.

De când au devenit părţi importante ale organizaţiei One Young World Summit, atât Meghan cât şi Emma au promovat campaniile pe conturile de socializare.

‘One Young World este onorată să apară într-o astfel de publicaţie şi să lucreze cu asemenea talente precum fotograful Jason Schimdt şi Fatima Bhutto.

Leave a Reply