Ed Sheeran

Ed Sheeran a devenit subiect de scandal între două femei din Marea Britanie. Cel mai recent hit al artistului acultat pe repeat timp de o jumătate de oră a înfuriat grav o vecină exasperată.

Incidentul a avut loc la începutul anului în centrul Angliei. O fană a artistului a ascultat la maximum timp de jumătate de oră piesa „Shape of You”. Vecina ei nu a mai rezistat şi a chemat poliţia.

 

Sonia Bryce şi-a torturat vecinii ascultând pe repeat piesa lui Ed Sheeran

ŞI nu a făcut-o oricum, ci cu volumul dat la maximum. Femeia, în vârstă de 36 de ani şi mama a trei copii nu se afla la prima abatere de acest fel.

Aşa că vecina sa, Clare Tidmarsh, a cedat nervos şi a chemat poliţia.  Aceasta a declarat că „Shape of You” a fost picătură care a umplut paharul şi s-a plâns de comportamentul femeii.

Ajunsă în faţa justiţiei, Sonia a incecat să se apere, spunând că nici măcar nu este fană a lui Ed Sheeran. Cu toate acestea, vecina sa a ţinut un jurnal cu teroarea sonoră la care a fost supusă în ultima perioadă, demonstrând astfel instanţei că femeia minte.

Sonia Bryce a fost condamnată la 8 săptămâni de închisoare

Judecătorul care a analizat „cazul Ed Sheeran” spune că vecinii au fost terorizaţi în ultima perioadă de comportamentul femeii. Aceştia au fost supuşi unui nivel inacceptabil de zgomote. De la muzică dată la maximum şi până la strigăte, insulte şi lovituri, toate s-au putut auzi din apartamentul femeii.

Pe numele Soniei au fost făcute nenumărate plângeri la poliţie. Aceasta a fost acuzată că dădea muzica tare şi ţinea petreceri zgomotoase în locuinţa sa închiriată.

Femeia a mai fost condamnată anul trecut la şase săptămâni de închisoare, tot din cauza zgomotului.

 

 

Leave a Reply