arsuri la picioare

O femeie aduce acuzaţii grave personalului medical de la clinica privată din Ovidiu – Ovidius Clinical Hospital.

Fosta pacientă a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în perioada 18-19 noiembrie 2016.

Femeia suferea de hemoroizi aşa că a apelat la serviciile chirurgului Ionescu Cristian Andrei, care i-a sugerat o procedură relativ simplă, care presupune cauterizarea prin laser a ţesutului afectat de hemoroizi.

‘In două zile voi fi ca nouă. Astfel, am fost sedată, anesteziată şi operata’, a afirmat prejudiciata în fata magistraţilor de la Tribunalul Constanta, acolo unde a depus şi o plângere penală.

La scurt timp după finalizarea procedurii de extirpare, chirurgul care activează în cadrul spitalului privat din localitatea Ovidiu, i-a comunicat femeii că va fi obligată să plătească o sumă mai mare deoarece acesta i-a extirpat de fapt trei noduli.

Proaspăt ieşită din operaţie, femeia nu a avut încotro decât să accepte şi prin urmare a fost transferată într-un salon diferit.

‘Am fost transferată în salon și, din cauza faptului că frisonam, m-au învelit să mă încălzesc. Am adormit, iar după aproximativ o oră m-am trezit și am simțit dureri la picioare’, a adăugat femeia.

Când s-a trezit, asistentele i-au comunicat că aceasta va fi supusă şi unui alt tip de tratament deoarece prezintă arsuri de gradul II la picioare.

‘La controlul de a doua zi, pârâtul mi-a spus că în timpul intervenției au apărut complicații și că arsurile suferite de mine sunt de la o pătură electrică ce mi s-a aplicat pentru a mă încălzi, de către personalul medical asistent, recunoscând că este o culpă medicală, oferindu-se să mă trateze pentru arsurile suferite, fără costuri suplimentare’, a declarat pacienta pentru Telegraf Online.

Sursa foto: Telegraf Online

Leave a Reply