Graţiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu şi Viorel Ilie vor fi investiţi în noile funcţii în cursul zilei de astăzi, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Parlamentului în jurul orei 17.00.

Cei doi îşi vor putea însuşi noile atribuţii la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis va semna decretele privind numirea lor.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, noii miniştri ai Relaţiei cu Parlamentul şi ai Mediului vor profita de ocazie pentru a depune si jurământul.

În prezent, doamna Gavrilescu este ministrul responsabil de Relaţia cu Parlamentul însă îi va ceda poziţia sa lui Viorel Ilie.

Între timp, Graţiela Gavrilescu va prelua funcţia de ministru al Mediului.

Strategia de a o numi pe Graţiela Gavrilescu noul ministru al Mediului şi de a-i ceda lui Viorel Ilie funcţia sa precedentă a fost propusă de ALDE la începutul lunii martie.

‘O să avem o reuniune politică la nivel de coaliţie în care să le comunic oficial. Le voi comunica colegilor noştri şi primului-ministru propunerile pe care le vom face pentru funcţia de ministru al Mediului şi vicepremier în persoana actualului ministru al Relaţiei cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu. Pentru funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, BPC l-a votat pe liderul grupului senatorilor, Viorel Ilie, a declarat Călin Popescu Tăriceanu acum câteva zile.

 

 

Leave a Reply