James Delaney femei

Preferinţele femeilor în materie de bărbaţi au evoluat oarecum

Dacă acum 40 de ani, femeile erau înnebunite după stereotipul grădinarului sexy cu muşchi, care munceşte şi transpiră, astăzi doamnele şi domnişoarele preferă lumberman-ul tăietor de lemne, total dezinteresat de igiena personală.

Personajul intepretat de Tom Hardy în serialul ‘Taboo’ sau luptătorul Forţelor Speciale Ant Middleton din serialul ‘Mutiny’ sunt idealurile preferate de femei.

Autoarea britanică Nicola Bishop crede că atunci când vine vorba de gusturile în materie de bărbaţi, femeile tind să se întoarcă în era victoriană, atunci când bărbaţii adevăraţi erau extrem de preocupaţi de condiţia lor fizca şi îşi lăsau barbă.

3D84506300000578-4248484-image-a-13_1487758816110

Un exemplu elocvent este personajul principal din drama produsă de BBC ‘Taboo’

James Keziah Delaney se întoarce din Africa în Londra anilor 1800 pentru a intra în posesia averii lăsate de tatăl său.

Deşi este un psihopat care mănâncă inimile victimelor şi are o relaţie incestuoasă cu sora sa, acest stereotip reuşeşte cumva să câştige ‘respectul’ telespectatoarelor.

Se pare că ceea ce le atrage pe doamnele şi domnişoarele din faţa ecranelor este determinarea şi brutalitatea lui Delaney în încercarea de a distruge East India Company.

Un astfel de erou al zilelor noastre este celebrul Bear Gryll şi reality show-ul său The Island.

Formatul emisiunii include un grup de oameni abandonaţi pe o insulă pustie din Pacific, obligaţi să supravieţuiască fără niciun fel de ajutor.

Leave a Reply