Kim Kardashian divorţ

Kim Kardashian a devenit obsedată de ideea de a atinge perfecţiunea deoarece în cazul în care ar divorţa de Kanye West, aceasta vrea să arate impecabil, spun gurile rele.

Starul show-ului Keeping Up With The Kardashians şi actualul ei soţ au întâmpinat o serie de obstacole în ultima vreme.

Mai multe surse din anturajul celor doi susţin că diva şi rapperul au început să aibă tot mai multe divergenţe iar episodul din Paris a adăugat şi mai multă sare pe rană.

De atunci, lucrurile au luat o întorsătură urâtă pentru cei doi iar Kim ar fi vrut să divorţeze încă din luna decembrie.

Motivul principal ar fi fost firea dificilă a lui Kanye şi trauma suferită de Kim, care în timp ce încerca să depăşească episodul urât, era obligată să suporte şi ieşirile artistului.

Potrivit Radar Online, în ultimele două luni, cei doi par să fi ajuns la un numitor comun însă Kanye nu este 100% convins aşa că nu elimină varianta divorţului.

Între timp soţia rapperului este îngrijorată că mariajul s-ar putea sfârşi, aşa că îşi dedică timpul unui program de fitness complex.

Noua strategia adoptată sună cam aşa: ‘daca rămân fără soţ, măcar să arăt bine’.

‘Kim vrea să devină cât mai sexy cu putinţă în cazul în care Kanye nu îşi va respecta promisiunile. Au multe probleme iar mariajul nu functionează’, a adăugat o sursă.

Se pare că fitnessul reprezintă şi o formă de terapie pentru divă, care a refuzat să apeleze la un consilier marital sau la un psiholog.

Leave a Reply