obsedat sexual

Bărbatul în vârstă de 34 de ani pusese la cale un adevărat ansamblu de procedee folosit pentru a-şi atinge scopul bolnav.

Ţinta obsedatului sexual originar din Constanţa erau, de cele mai multe ori, minore cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani.

Aceste copile reprezentau victimele perfecte deoarece vârstă fragedă şi lipsa de cunoaştere a riscurilor majore din mediul online le transformau în ţinte sigure.

Ciprian Niţu le aborda de cele mai multe ori pe Facebook, acolo unde iniţia o conversaţie aparent inofensivă care în câteva săptămâni se transforma într-o eventuală întâlnire.

Până la întâlnirea faţă în faţă, minorele erau manipulate de infractor, care le sugera să pozeze în ipostaze neortodoxe iar în unele situaţii chiar şi dezbrăcate complet.

După ce partea aceasta a misiunii a fost îndeplinită, Ciprian Niţu folosea fotografiile compromiţătoare pentru a-şi şantaja victimele.

Acesta le obliga pe fete să întreţină raporturi sexuale în schimbul discreţiei sale.

În cazul în care acestea refuzau, fotografiile ajungeau pe platformele de socializare.

Ultima victimă a psihopatului a fost o adolescentă de 16 ani din Ovidiu, care în loc să se lase intimidată a mers direct la poliţie.

Forţele de ordine au pus la cale o operaţiune în toată regula

Aceştia i-au spus fetei să organizeze o întâlnire personală cu obsedatul sexual, care în momentul în care a ajuns la locul stabilit a fost luat pe sus de către poliţişti.

Potrivit Replica Online, infractorul a fost arestat preventiv şi îşi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Leave a Reply