Valentina Pelinel tatuaj

Nimeni nu şi-ar fi imaginat vreodată că delicata şi rafinata Valentina Pelinel ar putea ascunde un astfel de secret ‘murdar’

În realitate, gestul reprezintă o ‘garanţie’ pentru fostul acţionar de la Dinamo, care se află după gratii şi nu are cum să verifice dacă Valentina îi este sau nu credincioasă.

Aşadar, tatuajul în zona… intimă reprezenta la vremea aceea cea mai bună ‘asigurare’.

Afaceristul condamnat în dosarul ‘Transferurilor’ a primit ‘cadoul’ neaşteptat de la actuala sa parteneră de viaţă la scurt timp după ce Valentina a divorţat de Cristian Boureanu.

De unde am aflat de tatuaj?

Se pare că zvonul a fost lansat de asistentele care au pregătit-o pe Valentina pentru operaţia de cezariană.

Ba mai mult, în ziua în care l-a adus pe lume pe Milan Cristian, Valentina i-a rugat pe medici să ocolească tatuajul.

În primul trimestru de sarcină, fostul model de talie internaţională era hotărât să meargă mai departe cu naşterea pe cale naturală.

Vestea cum că această variantă nu este posibilă deoarece îi poate pune în pericol viaţa ei sau a bebeluşului a fost o decizie de ultim moment.

Potrivit Libertatea, la auzul acestei veşti, Valentina s-a înfuriat teribil deoarece ea nu vroia ‘sa distrugă tatuajul cu numele lui Cristi’.

Aşadar, medicii au primit ‘indicaţii foarte clare’

Se pare însă că acest ‘desen permanent’ reprezintă o practică obişnuită în rândul femeilor lui Cristi Borcea.

Aceeaşi publicaţie scrie că fosta sa soţie, Alina Vidican, a recurs la aceeaşi metodă pentru a-i demonstra lui Cristi dragostea necondiţionată.

Leave a Reply