iPhone 8 OLED

Cel mai recent zvon legat de iPhone 8 sugerează că brandul cu sediul în Cupertino, California a comandat nu mai puţin de 70 de milioane de display-uri de tip OLED de la Samsung.

Detaliile au fost făcute publice de o sursă din interiorul companiei americane

‘Apple a comandat 70 de milioane de unităţi de display-uri OLED de la Samsung, care le-au pregătit 95 de milioane de astfel de modele, în cazul în care comanda depăşeşte aşteptările’, a declarat directorul companiei IHS David Hsieh.

Acest zvon legat de ecranul de tip OLED creează controverse în mediul online de luni bune.

Potrivit aceleiaşi surse, noul model va beneficia şi de un sistem de identificare pe bază de touch, instalat pe spatele telefonului.

Amatorii device-urilor produse de Apple sunt nerăbdători cu privire la lansarea noului smartphone deoarece iPhone 8 va reprezenta o evoluţie, din toate punctele de vedere, faţă de precedesorii săi.

Ba mai mult, spre deosebire de smartphone-urile din trecut, în loc de cifră tipică (iPhone 8), noul device ar putea primi numele de iPhone Edition.

Potrivit Nikkei Asian Review, compania americană va lansa trei modele diferite de căşti iar iPhone 8 va fi cel mai scump model lansat vreodată.

Nu ştim care din cele patru modele din luna septembrie vor fi cele mai atractive, însă ştim sigur că două dintre ele vor avea display-uri din cristale lichide şi un ecran de 5,8 inchi.

1 COMENTARIU

Leave a Reply