Reinaugurare Bamboo

Patronii celui mai cunoscut club din Capitală s-au apucat de curăţenia de primăvară

Cu gândul că o să îi apuce sezonul de vară în plin proiect de restaurare, Joshua Castellano şi asociaţii săi au hotărât să grăbească procesul.

Deşi aveau de gând să reinaugureze noua clădire de abia în toamnă, planurile s-au schimbat pe ultima sută de metri.

Patronii de origine italiană au stabilit data reinaugurării în toiul verii

‘Vrem că vara să ne prindă cu ușile deschise pentru clienți, să reintrăm astfel în circuitul distracției. Am început demolările scheletului calcinat, vom face curățenie și vom ridica un nou Bamboo. Vrem să fim gata, la cheie, în maximum două luni. Investiția, ce va fi suportată numai din buzunarul nostru pentru că nu există asigurare, se va ridica la vreo zece milioane de euro. Ce să facem, o luăm de la zero’, au declarat câteva surse din anturajul afaceriştilor de origine italiană.

Potrivit presei locale, nu mai puţin de 300 de persoane se aflau în incinta locaţiei exclusiviste în momentul în care flăcările au cuprins totul.

Catastrofa a avut loc la începutul lunii ianuarie în jurul orei patru dimineaţa iar reprezentanţii ISU au declarat incendiul stins abia două zile.

Din cele 44 victime, patru au avut nevoie de îngrijiri serioase

Toţi cei care au avut nevoie de îngriji au fost transportaţi de urgenţă la Spitalele Floreasca şi Sf. Pantelimon.

Potrivit unei persoane, care a trăit pe pielea ei momentele de groază, majoritatea încercau să îşi croiască drumul spre ieşirea principal iar mulţi dintre ei au sărit de la etaj.

Avocatul vedetelor, Cătălin Dancu, a declarat în fata jurnaliştilor că totul a fost premeditat.

Potrivit avocatului, mai mulţi membrii ai staff-ului au raportat prezenţa unor persoane suspecte în preajma fostei săli de fitness.

Leave a Reply