Rona Hartner Roxana Ionescu

Mama Natură este noua parteneră a coregrafului Andrei Mangra

În cadrul ediţiei de aseară frumoasa blondă a preluat în mod oficial locul actriţei Rona Hartner.

Actriţa de origine germană în vârstă de 44 de ani se află în prezent în spital, unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale la menisc.

Rona a suferit o accidentare destul de serioasă în timpul unei repetiţii iar medicii i-au sugerat să se retragă din emisiune.

Intervenţia chirurgicală a Ronei se va desfăşura într-o clinică privată din Bucureşti, de unde actriţa a ţinut să îi ureze succes înlocuitoarei sale şi să le demonstreze tuturor ca leziunea a fost una cât se poate de reală.

‘Mă operez la menisc. Am zis că vă trimit imagini din spital. Se spunea, era vorba că eu cică nu aș fi în spital. Greșeală totală. Cum să nu fiu în spital dacă eu chiar trebuie să mă operez. Dar am foarte mare încredere și mă simt foarte bine. Se pare că cea mai grea este recuperarea de după, așa că și dacă aș vrea să fiu la Uite cine dansează nu pot’, a transmis Rona de pe patul de spital.

Actriţa stabilită în Franta a avut o evoluţie extraordinară în cadrul emisiunii de tip concurs iar majoritatea fanilor o vedeau pe prima treaptă a podiumului.

Din nefericire însă, accidentarea a survenit în cel mai inoportun moment iar Andrei este acum nevoit să o ia de la zero cu Roxana Ionescu.

Leave a Reply