Corina Martin Blue Air

Luna aprilie este una plină de surprize în ceea ce priveşte evoluţia turismului românesc

Potrivit Vocea.biz, litoralul Marii Negre va deveni, în premieră, destinaţia a patru curse aeriene interne.

‘26 aprilie este o zi istorică pentru județul Constanța. După 25 de ani readucem zboruri interne către litoral: Constanța – Oradea, Constanța – Timișoara, Constanța – Cluj și Constanța – Iași. Asta ne dă nouă posibilitatea să ne aducem turiștii români din zonele cele mai îndepărtate ale țării spre litoral în România, nu spre litoralul altor țări. Am reușit în sfârșit să implementăm acest proiect, după ani de luptă, nu cu compania aeriană națională, din păcate, ci cu o companie privată, românească, din fericire’, a declarat președintele Asociației Litoral-Delta Dunării Corina Martin.

Compania română de aviaţie privată Blue Air este cea care inaugurează cursele interne de tip low-cost şi, totodată, va conduce turismul de la malul Mării Negre pe alte culmi.

DSC_5947-1024x680

Surprizele nu se termină aici!

Fondatoarea grupului Mistral susţine că pe lângă oraşele din ţară, Blue Air va introduce şi patru curse externe: Constanța – Paris, Constanța – Milano, Constanța – Bruxelles și Constanța – Roma.

‘Am adus doar de doi ani acest zbor între Constanța și Londra și avem rezultate foarte bune pentru că, aducând zborul, a crescut imediat interesul touroperatorilor britanici de a organiza pachete de vacanță pentru litoralul românesc. Există chiar un operator specializat în petreceri de burlaci britanici, care a înlocuit Ibiza cu Mamaia și acum avem Mamaia Bachelor’s Parties. Zborurile au început să fie pline, de aceea compania aeriană a acceptat să dubleze numărul zborurilor. Ajungem la patru zboruri în această vară’, a explicat preşedinta asociaţiei de la malul mării.

 

 

Leave a Reply