fotografii copii

Pentru majoritatea mămicilor, distribuirea şi postarea fotografiilor cu bebeluşii lor în cele mai adorabile ipostaze a devenit o activitate cât se poate de firească.

Din nefericire, aceasta ‘practica fireasca’ ar putea deveni ilegală pentru mămicile din Franţa.

Potrivit unei noi legi de confidenţialitate, postarea şi distribuirea fotografiilor cu minori care nu şi-au acordat permisiunea, va fi pedepsită prin lege.

Noile clauze stabilite în conformitate cu guvernul francez sunt menite să protejeze utilizatorii de pericolele prezente pe platformele de socializare.

Cea mai ciudată parte a acestui proiect legislativ este faptul că minorii îşi pot da în judecată proprii părinţi în cazul în care aceştia consideră că au fost umiliţi.

Aşadar, părinţii pot primi amenzi în valoare de 48.000 de dolari şi riscă să petreacă aproape un an după gratii.

‘In câţiva ani, copii îşi vor putea da în judecată părinţii deoarece aceştia au postat fotografii penibile din perioada copilăriei lor’, a declarat oficialul Eric Delcroix pentru Le Figaro.

Autorităţile franceze au fost aduse la cunoştinţă şi tratează problema cu seriozitate maximă.

‘Luati aminte că distribuirea fotografiilor în care apăr copiii dumneavoastră nu este prudent.

Este important să protejăm intimitatea minorilor pe site-urile de socializare’, relatează The Local.

În realitate, nouă lege vrea să le sugereze celor mari ca fotografiile cu minorii pot ajunge pe mâini greşite sau, cum ar fi pe mâinile unor pedofili sau traficanţi de carne vie.

Deşi, la prima vedere, pare aberant, sfatul nostru este să trataţi problema cu seriozitate.

 

 

Leave a Reply