Blugii în funcţie de forma corpului

Una dintre cele mai mari provocări atunci când vine vorba de garderoba unei doamne sau domnişoare este găsirea jeansului perfect.

Uneori această misiune este mai mult decât o provocare şi de multe ori, sfârşitul este cu adevărat ‘tragic’.

Pe lângă faptul că ai ‘rascolit’ fiecare magazin în parte iar fiecare articol probat pare că a fost croit doar pentru a-ţi face ţie ‘in ciuda’, sfârşeşti prin a pleca acasă cu mâna goală şi plină de nervi.

Pentru a preveni o astfel de situaţie, noi îţi sugerăm să te calmezi şi iei aminte următoarele: totul stă în formă posteriorului tău.

Da, ai citit bine. Trebuie să îţi cunoşti forma posteriorului foarte bine înainte de a te mai aventura la cumpărături.

Pentru a descoperi acea pereche de pantaloni, care pe lângă faptul că este confortabilă, pare că a fost făcută special pentru tine, trebuie să ştii cu ce lucrezi.

‘Forma este determinată de patru factori: poziţia pelvisului şi a oaselor de la şolduri, modul în care este distribuită grăsimea şi muşchii gluteali’, spune chirurgul esthetician Marc Pacifico.

Blugii skinny accentuează şoldurile, talia şi picioarele. Încearcă să îi eviţi dacă eşti mai scundă sau ai şolduri mai proeminente.

În cazul în care insişti să îţi achitionezi o pereche, optează pentru cei mai închişi la culoare.

91_715_7201_020_f01

Denimul cu o croială dreaptă (clasici) merg pe aproape orice tip de silueta însă trebuie să ai grijă la poziţia buzunarelor plasate pe partea dorsală, deoarece ţi-ar putea ‘adauga’ kilograme în plus.

9b15f417a0906cbd3888a019b09798bd_best

Blugii ‘ripped’: daca ai coapse proeminente jeanşii cu croială dreaptă sunt pentru tine.

Încearcă să alegi un model cu mai puţine găuri, care să aibă direcţie verticală. Acest lucru te va face să pari mai înaltă.

8f160df5a1c35273b4868c4450391f6e

Blugii evazaţi au revenit de ani buni în preferinţele designerilor şi nu cred că vor pleca prea curând.

În funcţie de croială şi de nuanţa, se potrivesc aproape fiecărui tip de silueta.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

 

 

Leave a Reply