jaf firma de curierat

Sediul unei firme de curierat din Timişoara a fost ‘călcat’ de o bandă de hoţi pentru a doua oară într-un singur an.

Potrivit martorilor, autorii erau în număr de trei şi purtau măşti.

Întreaga operaţiune a durat mai puţin de cinci minute iar în momentul în care au sosit autorităţile, hoţii erau de mult dispăruţi.

Cei trei au furat un seif care conţinea în jur de 130.000 de euro iar faptul că acesta nu era prins de perete le-a fost de folos în ceea ce priveşte timing-ul.

Aceştia au pătruns în interiorul clădirii păzită doar de un agent de securitate după ce au spart o fereastră.

Procesul de a pătrunde în clădire a fost cea mai mare provocare iar la scurt timp după ce au intrat s-au dus direct în încăperea care găzduia seiful.

Camerele de supraveghere au suprins întreaga scenă însă, din cauza măştilor, autorităţile nu au reuşit încă să îi identifice pe autori.

‘In cursul nopţii, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în interiorul unei societăţi comeciale de unde au sustras seiful ce conţinea suma de 600.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarasirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificare autorilor’, a declarat pentru Opinia Timisoarei Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Poliţia municipiului Timişoara este ferm convinsă că planul a fost pus la cale de săptămâni bune pe baza unui pont.

 

Leave a Reply