Madalina Ghenea clinica

Madalina Ghenea a transformat clinica privată în care se află internată într-o adevărată fortăreaţă.

Potrivit unor surse din interiorul unităţii medicale, echipa de avocaţi a modelului de talie internaţională au avut grijă să îi pună pe medici şi pe asistente la curent cu toate lucrurile pe care nu au voie să le facă câtă vreme vor fi gazdele Madalinei Ghenea.

Se pare că asistente şi restul staff-ului nu au voie să o fotografieze pe micuţa sub nicio formă, altfel vor suporta consecinţele în sala de judecată.

Totodată, orice persoană care intra în salonul proaspetei mămici este luată la întrebări de persoanele responsabile de paza şi protecţia clinicii.

În aceste trei zile pe care le va petrece în maternitate, Madalina a fost ‘cazată’ în acelaşi salon de lux în care a stat şi Bianca Drăgusanu: în camera numărul 5 de la etajul 5.

Totodată, actriţa le-a cerut medicilor că bebeluşul să fie transferată într-un salon special amenajat departe de cel în care stau ceilalţi noi născuţi.

Duminică, frumoasa olteancă a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă

Durerile naşterii au început la scurt timp după miezul nopţii iar proaspăta mămică a stat în travaliu mai bine de 11 ore, timp în care era ferm convinsă că va naşte pe cale naturală.

Deşi aceasta luase hotărârea de a naşte natural de mai bine de câteva luni, Madalina a fost forţată de împrejurări să recurgă la naşterea prin cezariană datorită unor complicaţii de ultim moment.

Leave a Reply