Mevlit Stelian navigator

Presa din Labuan relatează că navigatorul român s-a lovit la cap în timpul unei căzături.

Potrivit Lbn.my, în timpul căzăturii, Mevlit Stelian în vârstă de 36 de ani, s-ar fi lovit la cap şi a suferit o leziune hemoragică foarte puternică.

Şeful comandamentului de poliţie din Labuan M.Chandra a eliberat un comunicat de presă în care menţionează şi cauza decesului: moarte subită.

Inginerul român făcea parte din echipajul unei nave comerciale, care se afla în drum spre China.

Potrivit presei din Singapore, Mevlit Stelian şi-a găsit sfârşitul în sala motoarelor în timp ce vasul se afla în zona portului Kota Kinablu, in Malaezia.

Decesul i-a fost declarat în jurul orei locale 9.30 la scurt timp după ce trupul i-a fost descoperit de ceilalţi membrii ai echipajului.

Cu puţin timp înainte de fi preluat de către un elicopter al Forţelor Aeriene, ofiţerul 3 al companiei singaporeze Berge Bulk Maritime a fost declarat mort.

Potrivit unor investigaţii şi examene medicale realizate de staff-ul medical din Labuan, bărbatul nu prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului.

Poliţiştii nu au putut obţine nicio declaraţie de la cei 15 colegi deoarece aceştia au fost forţaţi de împrejurări să îşi continue drumul către Shekou, China.

Stelian era căsătorit iar acesta era primul său voiaj la bordul unei nave Berge Bulk Maritime.

Vasul la bordul căruia se afla Stelian era în larg, la 150 de mile nautice de oraşul Labuan.

Leave a Reply