Madalina Ghenea fetita

În jurul orei 01.00, şoferul familiei Stratan a parcat Range Rover-ul de culoare neagră în fata clinicii private.

După numai câteva minute, a apărut Madalina Ghenea care îşi ţinea bebeluşul de numai câteva zile în braţe.

Modelul de talie internaţională îşi ţinea strâns bebeluşul la piept în timp ce încerca să îşi croiască drumul către maşină fără să ‘dea’ peste vreun paparazzo.

Proaspătă mămica s-a urcat pe bancheta din spate şi, în loc să o plaseze pe cea mică într-o scoică, a preferat să o ţină în braţe.

Madalina Ghenea a transformat clinica privată în care se află internată într-o adevărată fortăreaţă.

Potrivit unor surse din interiorul unităţii medicale, echipa de avocaţi a modelului de talie internaţională au avut grijă să îi pună pe medici şi pe asistente la curent cu toate lucrurile pe care nu au voie să le facă câtă vreme vor fi gazdele Madalinei Ghenea.

Asistentele şi restul staff-ului nu au avut voie să o fotografieze pe micuţa sub nicio formă, deoarece risca să suporte consecinţele în sala de judecată.

Duminică, frumoasa olteancă a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă

Durerile naşterii au început la scurt timp după miezul nopţii iar proaspăta mămică a stat în travaliu mai bine de 11 ore, timp în care era ferm convinsă că va naşte pe cale naturală.

Deşi aceasta luase hotărârea de a naşte natural de mai bine de câteva luni, Madalina a fost forţată de împrejurări să recurgă la naşterea prin cezariană datorită unor complicaţii de ultim moment.

Leave a Reply