al treilea Război Mondial

Atât Rusia cât şi Iran îl avertizează pe Donald Trump că plănuiesc să riposteze dacă forţele americane vor mai lansa şi alte atacuri asupra Siriei.

În timpul unui discurs, care a semănat mai multe îndoieli cu privire la un potenţial război mondial, oficialii guvernelor din Iran şi Rusia sunt de părere că Donald Trump a încălcat o o limită mult prea delicată.

‘De acum încolo vom răspunde în forţă iar America ne cunoaşte abilităţile când vine vorba de a riposta’, au declarat oficialii militari în cadrul unei conferinţe de presă cu grupul Hezbollah.

Sâmbătă seara, ambasada Rusiei din Londra, aşteptările privind un al treilea război mondial sunt cât se poate de real, în special dacă Moscova va primi un ultimatum legat de încheierea activităţii sale din Siria.

În ciuda avertismentelor lansate de omologii săi, Donald Trump a hotărât să îşi ia o binemeritată pauză pe terenul de golf din West Palm Beach Florida.

În timpul campaniei sale prezidenţiale, Donald Trump declară că nu va mai putea să frecventeze terenul de golf atât de des după ce se va instala în Biroul Oval.

Deşi afirma aceste lucruri, în cursul zilei de duminică, în timp ce guvernele din Rusia şi ţările islamice puneau la cale tot felul de strategii, Donald a bifat cea de-a 16-a vizită la clubul de golf.

De asemenea, actualul preşedinte al Statelor Unite obişnuia să îl atace pe Barack Obama cu fiecare ocazie, deoarece aşa cum declară el la vremea aceea, ‘in loc să salveze lumea, juca golf şi plecă în vacante’.

 

 

Leave a Reply