bărbat a adormit în club

Tânărul a avut o săptămână mai încărcată iar atmosfera din club ‘l-a dat gata’

În loc să danseze şi să se distreze alături de prietenii săi, muzica şi agitaţia din club au devenit, mai degrabă, un cântec de leagăn pentru timişoreanul rămas captiv.

Potrivit publicaţiei locale Opinia Timisoarei, deşi dimineaţa au strâns gunoiul şi au făcut ordine, angajaţii clubului Bunker nu au sesizat că bărbatul dormea pe una dintre canapele.

Tânărul s-a trezit în jurul orei 08.00 dimineaţa şi, spre şocul sau, a descoperit că angajaţii l-au încuiat pe dinafară.

După ce a cutreierat locaţia în lung şi-n lat în speranţa că va găsi pe cineva să îl ‘elibereze’, bărbatul panicat a apelat numărul de urgenţă 112.

‘Un bărbat care a petrecut noaptea trecută într-un bar din Piaţa Unirii şi care a adormit undeva în incinta barului, când s-a trezit dimineaţa a constatat că se afla încuiat în barul respectiv. Speriat a sunat la numărul de urgente 112 şi a cerut sprijinul pentru a ieşi din încăpere. La faţa locului au sosit pompierii, poliţiştii, dar şi patronul care a descuiat uşa barului pentru că cel care se afla în interior să poată iesi’, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

Leave a Reply