Codin Maticiuc Iulia Albu

De cele mai multe ori are o atitudine discretă şi este reţinut în afirmaţii

Singura persoană publică pentru care Codin Maticiuc a îndrăznit să îşi recunoască pasiunea este modelul şi actriţa Madalina Ghenea.

Având în vedere că proaspăta mămica s-a aşezat la ‘casa ei’ alături de milionarul din Republica Moldova Matei Stratan, Codin a hotărât să îşi concentreze atenţia pe alt personaj din lumea mondenă a Capitalei.

În timp ce toată lumea are numai cuvinte care exprima dezgust la adresa ei, se pare Domniţa de Alba este de-a dreptul fascinantă pentru craiul de Dorobanţi.

‘Despre Iulia Albu am o părere că este o femeie foarte frumoasă. Totul este doar imagine, nu cred că s-ar îmbrăca aşa niciodată în viaţa ei, dacă ar fi după sufletul ei, cred că nici un om normal nu s-ar îmbrăca aşa, nu s-ar comporta aşa. Cred că este o imagine făcută să vândă, e un produs de marketing foarte bun. Fashionista un pic nebună, dar în acelaşi timp foarte critică, e bine scris personajul’, a mărturisit Codin.

În timpul interviului acordat recent, deşi pentru jurata de la Bravo, ai stil are numai cuvinte de laudă, despre el însuşi, mondenul nu are o părere foarte bună.

‘Am o părere foarte proastă, un mizerabil. Sunt un tip leneş, am şi spus că este principalul meu defect, superficial pe alocuri, dar care… nu vreau să spun lucruri bune, rămân la cele rele despre mine’, a declarat Codin cu modestie.

Leave a Reply