Vladislava Podchapko mama denaturata

Băieţelul de numai doi ani a murit de înfometare iar surioara mai mare a rămas încuiată în casă cu trupul lui Daniil timp de nouă zile.

În tot acest timp, mama a plecat în vacanţă cu iubitul

Vladislava Podchapko, în vârstă de 20 de ani, i-a lăsat pe cei doi copii fără supraveghere în apartamentul din centrul Kievului.

Vladislava Podchapko mama denaturata
mother Vladislava, 20

Frăţiorul sau Daniil a murit după şase zile, în care nu a primit niciun fel de hrană, iar Anna a fost transportată la spital în ultimul moment.

‘Este hrănita pe cale venoasă şi putem spune că va supravietui’, au mărturisit medicii şocaţi de starea în care se afla copilă.

Întrebata de poliţişti de ce a recurs la acest gest, Vladislava a răspuns că nu credea că cei mici pot muri.

Femeia a fost reţinută de către poliţiştii ucrainieni şi riscă până la opt ani de inchisoara pentru comiterea infracţiunii de neglijenţa asupra unui minor.

Potrivit vecinilor, copiii au încerca să scape şi plângeau fără oprire.

Oamenii au sunat la poliţie înseamnă nimeni nu le-a răspuns.

Cei doi micuţi nu au beneficiat de niciun ajutor iar Anna a fost găsită în acea stare critică chiar de către mama sa. Viitorul micuţei va fi decis de asistenţii sociali care au preluat cazul.

Copiii au fost concepuţi de femeie în timpul primei sale casnicii.

‘Va ajunge într-un orfelinat sau dată spre adopţie. În cazul în care tatăl ei poate avea grijă de ea, o va lua el’, a explicat o sursă.

 

Leave a Reply