Model Instagram

Modelul neozeelandez are 28 de ani şi ‘doar’ trei milioane de urmăritori pe Instagram

Frumoasa Rosanna Arkle a crescut într-un sat din ţara insulară iar acum câştigă nu mai puţin de 3.000 de dolari pentru o singură postare.

Blonda nu şi-a imaginat niciodată că ar putea să facă bani frumoşi doar pentru faptul că îşi face fotografii şi le postează pe reţelele de socializare.

La scurt timp după ce s-a mutat în Australia şi a apărut într-un reality show, Rosanna a intrat în atenţia publicului.

Deşi, în prezent, nu mai are nicio legătură cu televiziunea aceasta spune că popularitatea dobândită în urma show-ului a ajutat-o să îşi creeze comunitatea impresionantă de fani în mediul online.

Aceeaşi comunitate impresionantă de fani, care îi distribuie postările peste tot, a ajutat-o să îşi achiziţioneze şi prima locuinţă.

Rosanna consideră că investiţia într-o cameră digitală cu Wi-Fi este cea mai bună decizie – device-ul cu opţiunea de Wi-Fi trimite pozele direct pe telefon.

Totodată, uploadarea fotografiilor în intervalul orar de prime-time este crucial pentru dobândirea unui număr mai mare de followeri.

Între 6.30pm şi 9pm este perfect, spune Rosanna

Un alt aspect extrem de important este modul în care interacţionezi cu fanii.

De obicei, în momentul în care postează o fotografie, în loc de descrierea clasică, aceasta pune o întrebare banală, cum ar fi: ‘de unde sunteţi?’

Rosanna spune că banii pe care îi câştigă din Instagram se raportează la numărul de urmăritori.

De cele mai multe ori comisionul este 0,1% din numărul total de followeri.

Leave a Reply