Coreea de Nord

Coreea de Nord a anunţat că este pregătită pentru război

Guvernul de la Phenian spune că se poate apăra fără probleme deoarece deţine un arsenal nuclear destul de consistent.

Aceste afirmaţii au fost făcute la scurt timp după ce guvernul american le-a ordonat câtorva trupe militare să se deplaseze pe peninsula coreeană.

La auzul acestei veşti, Kim Jong-Un nu a fost tocmai încântat şi i-a transmis lui Donald Trump că va suporta ‘consecinte catastrofice’ dacă Washingtonul trece la fapte.

‘Actiunile nesăbuite ale Americii de a invada Coreea de Nord au atins o limită foarte fina’, a declarat unul dintre diplomaţii Liderului Suprem.

‘Suntem gata să răspundem oricărei provocări lansate de Statele Unite’, a adăugat politicianul.

Potrivit televiziunii naţionale KCNA, aceeaşi sursă a declarat în timpul unei transmisiuni live că statul lor se va apăra cu o forţă nemaivăzute în fata inamicilor.

Armata chineză a trimis 150.000 de trupe la graniţa Coreei de Nord, pentru a preveni eventuale atacuri împotriva Statelor Unite, după ce Donald Trump a atacat baza aeriană din Siria.

Se pare că operaţiunea militară iniţiată de Donald Trump în Siria a fost interpretată de oficialii din securitate drept un avertisment pentru guvernul din Phenian.

Experţii chinezi din domeniul nuclear au sosit în Seoul în jurul zilei de luni pentru a discuta despre ameninţările lansate de Coreea de Nord.

 

Leave a Reply