Iggy Azalea twerking

Rapperiţa de origine australiană susţine că a slăbit şase kilograme într-o săptămână folosind o metodă mai puţin… obişnuită.

Deşi în prezent tine şi o dietă, Iggy crede că sesiunile de twerking sunt cele care i-au remodelat trupul şi au ajutat-o să slăbească.

Artista în vârstă de 26 de ani a lansat de curând şi un nou videoclip, în care îşi arată fără niciun pic de jenă noile ‘mişcări’.

Pentru videoclipului piesei ‘Mo Bounce’, Iggy a hotărât să angajeze o expertă în twerking pentru a se asigura că totul merge ca pe roate la filmări.

Se străduia de luni bune să mai dea jos câteva kilograme însă reducerea porţiilor şi adoptarea unui stil de viaţă mai sănătos părea o măsură mult prea blândă.

Aşadar, Iggy Azalea a recurs la antrenamentele intensive de twerking şi după nicio săptămână, rezultatele au început să şi apară.

‘Am făcut multe repetiţii şi am slăbit şase kilograme într-o săptămână dansând pe această melodie’, a mărturisit Iggy într-o emisiune de radio din Noua Zeelandă.

‘Nu mi-am imaginat vreodată cât de flexibilă trebuie să devii pentru a face asta aşa că am recurs la yoga’, a mărturisit Iggy.

În mod normal, medicii recomandă un sistem de slăbire mai sănătos, care presupune pierderea unui kilogram pe săptămână.

Medicii condamnă spusele cântăreţei şi susţin că greutatea pierdută de Iggy în acea săptămână a fost în mare parte un surplus de apă.

Ba mai mult, aceştia sunt de părere că artista a cam exagerat, deoarece pentru a pierde 6 kilograme în mai puţin de 7 zile trebuie să faci mai mult decât twerking.

 

 

 

Leave a Reply