Cupluri căsătorite sex

Menţinerea pasiunii este o problemă întâmpinată de majoritatea cuplurilor căsătorite

Pe măsură ce romantismul dispare iar responsabilităţile se înmulţesc, atât soţii cât şi soţiile se trezesc că fac sex din ce în ce mai rar sau chiar… deloc.

Frustraţi şi depăşiţi de situaţie, câţiva utilizatori de pe Reddit au hotărât să mărturisească motivele pentru care nu se mai simt atât de dornici.

‘Cel mai simplu şi sigur mod de a-ţi distruge viaţa sexuală? Casatoreste-te’, spune unul.

‘Cel mai simplu mod de a-ţi reduce numărul de partide de sex la două pe an? Fă şi copii’, a adăugat bărbatul, stârnind râsetele tuturor.

Nu mai puţin de 6.000 de utilizatori au empatizat cu cele scrise mai sus iar întemeierea unei familii ar fi cea mai frecventă cauza.

‘Avem un copil de două luni iar eu dorm la ora 20 în fiecare seară. În aceste momente consider ca somnul este o prioritate ci nu sexul’, a mărturisit o mămică.

Pe cealaltă parte a baricadei, bărbaţii dau vina pe sotii, care nu se mai îngrijesc şi se îngraşă.

‘S-a îngrăşat 50 de kilograme iar eu nu mă mai simt atras de ea’, a mărturisit altul.

Un alt utilizator se confruntă cu o situaţie similară: ‘Amandoi ne-am îngrăşat şi ne este ruşine unul de celalalt’, spune bărbatul.

Între timp, infidelitatea reprezintă un alt factor care pune ‘stop’ acţiunii din dormitor.

‘Dupa 20 de ani de căsnicie mi-am dat seama că ea are o aventură iar eu nu mai vreau să fac sex cu ea. În acelaşi timp vreau să păstrez aparenţele până când copiii vor creşte mai mari şi nu vor fi la fel de vulnerabili’, a scris bărbatul.

În timp majoritatea se plângeau şi publicau poveşti care de care mai triste, un alt utilizator vine cu următoarea replică:

‘Acesta este cel mai depresiv forum. Credeam că eu şi soţia mea suntem într-o situaţie gravă deoarece facem sex o dată sau de două ori pe săptămână. Cred că ar trebui să mă consider norocos după 20 de ani de casnicie’.

 

Leave a Reply