Aţipitul în avion pare un lucru imposibil de realizat pentru multe persoane

Aşadar, o companie aeriană s-a pus pe treabă şi a conceput cel mai confortabil scaun de avion.

Conceput de compania producătoare de saltele Simba Sleep, geniul care a lansat acest scaun susţine că Simba Air-Hybrid este la fel de confortabil ca patul de acasă.

Simba Air-Hybrid foloseşte un sistem de senzori, spumă cu memorie şi o tehnologie giroscopică menită să vă ofere un somn odihnitor la mii de metri altitudine.

Simba Air-Hybrid a fost special conceput pentru a identifica şi răspunde mişcării corpului fiecărui pasager.

Pe lângă tehnologiile enumerate mai sus, scaunul ultra-performant poate monitoriza zgomotul, temperatura, lumina, umiditatea şi particulele prezente în aer.

‘Conceptul combina tehnologia avansată a brandului de saltele, a 2.500 de arcuri bi conice cu mici buzunare individuale şi a memoriei hibride.

Aceasta combinaţie ajuta sângele să circule prin totul organismul iar terapia cu lumina portocalie te relaxează şi induce somnul’, mărturiseşte unul dintre designeri.

Starul de la Real Madrid Gareth Bale este unul dintre investitorii acestui proiect şi, mai nou, ambasadorul brandului Simba.

Programul său foarte încărcat l-a determinat să investească în proiectul inedit şi să devină extrem de interesat în metode de a te relaxa şi dormi în avion.

În timpul unui sezon, galezul poate bifa şi până la 35 de călătorii cu avion, ceea ce poate deveni extenuant.

Deşi nu au vrut să dezvăluie preţul unui astfel de echipament, Simba Sleep a mărturisit că se afla în proces de negociere cu mai multe companii de zbor.

 

Leave a Reply