Madalina Ghenea nume fiica

În prezent, cei doi părinţi se bucură de micuţa lor în intimitatea vilei din Snagov

Deşi totul a fost plănuit în mare secret iar Madalina nu a vrut să îşi dezvăluie nici măcar sarcina până aproape de termen, noi am aflat numele micuţei.

Se pare că moştenitoarea imperiului de câteva sute de milioane de euro se numeşte Vanessa Stratan şi seamănă cu tăticul ei.

Modelul de talie internaţională a născut pe data de 7 aprilie în maternitatea vedetelor Regina Maria.

Primele fotografii cu Madalina în postura de mămica au fost surprinse la trei zile după ce bruneta a adus-o pe lume pe micuţa Vanessa.

Deşi chipul bebeluşului nu a fost surprins de obiectivul paparazzilor, aceştia au fotografiat-o pe bruneta în timp ce părăsea clinica iar Matei o aştepta în bolidul sau.

Potrivit Ciao, costurile naşterii s-au ridicat la 8.000 de euro iar suma cuprinde şi pachetul de celule stem.

‘Sunt foarte frumoase amândouă. Arată foarte bine. Nu-mi dau seama încă cu cine seamănă. Nu am voie să comentez’, a declarat Antonia la ieşirea din maternitate.

Durerile naşterii au început la scurt timp după miezul nopţii iar proaspăta mămică a stat în travaliu mai bine de 11 ore, timp în care era ferm convinsă că va naşte pe cale naturală.

Deşi aceasta luase hotărârea de a naşte natural de mai bine de câteva luni, Madalina a fost forţată de împrejurări să recurgă la naşterea prin cezariană datorită unor complicaţii de ultim moment.

Leave a Reply