prostituate Prahova

Un grup de tinere din Prahova au fost păcălite şi forţate să se prostitueze în Paris

Cei care au pus la cale operaţiunea de amploare sunt câţiva băieţi, care le-au promis fetelor ‘marea cu sarea’.

Mai precis, băieţii erau implicaţi în relaţii aparent serioase cu acestea şi după mai bine de câteva luni, le-au propus varianta căsătoriei.

Ba mai mult, proxeneţii le-au mărturisit iubitelor lor că în cazul în care acceptă cererea în căsătorie, toate cuplurile vor pleca să muncească şi să trăiască în oraşul de pe malul Senei.

Vrăjite de mirajul unei vieţi perfecte, alături de viitori lor soţi, victimele au acceptat fără să stea pe gânduri.

Ajunse în Paris, ambele promisiuni au fost date uitării. Tinerele din Prahova nu s-au ales nici cu oficializarea relaţiei şi nici cu un trai decent.

Ba dimpotrivă, după ce le-au ademenit în Paris, ‘iubitii lor’ le-au silit să îşi vândă trupul pe câţiva euro.

Potrivit IPJ Prahova, aceştia închiriau mai multe camere de hotel în care victimele erau nevoite să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi străini.

‘Băieții le-au păcălit prin metoda lover boy și, cu promisiunea întemeierii unei familii, le-au dus în Franța unde le-au pus să se prostitueze. Le-au zis că e ceva temporar, până când ies din impasul financiar din cauza căruia nu pot face nunta. Ei închiriau apartamentele și camerele de hotel și tot ei le găseau clienții amatori de sex plătit’, ne-au explicat surse judiciare.

La scurt timp după ce au realizat că nimic din ce li s-a promis nu se va materializa, acestea au raportat întreaga poveste poliţiştilor din Prahova.

Leave a Reply