Cauza mortii Andreea Cristea

Constănţeanca rănită în timpul atentatului din Londra a murit în spital – Andreea avea numai 31 de ani

Scotland Yard a eliberat în cursul zile de ieri un comunicat de presă în care au dezvăluit cauza morţii Andreei Cristea.

Tânăra a decedat după mai bine de două săptămâni de la atacul terorist deoarece organele i-au cedat rând pe rând.

Totodată, Ministrul Afacerilor Externe a anunţat că va suporta toate costurile privind repatrierea trupului neînsufleţit de la Londra.

Andreea Cristea a murit pe patul de spital

Arhitecta originară din oraşul Constanţa şi-a dat ultima suflare în unitatea medicală a Capitalei britanice pe data de 7 Aprilie, la vârsta de numai 31 de ani.

Deşi a suferit o intervenţie chirurgicală pe creier, leziunile provocate în urma căderii de pe Podul Westminster şi de impactul cu jeep-ul teroristului Khalid Masood, s-au dovedit a fi fatale pentru tânăra.

Andreea Cristea era internată în spital de mai bine de două săptămâni, în timp ce logodnicul ei Andrei Burnaz se afla într-un scaun cu rotile.

Inginerul care plănuia să o ceară în căsătorie pe regretata arhitectă, suferise o fractură la labă piciorului şi trei degete rupte.

Andreea căzuse în râu în timp ce maşina la volanul căreia se afla teroristul se îndrepta către bordura pietonală.

O serie de materiale şocante o înfăţişează pe tânăra din România plonjând în râul Tamisa în timp ce maşina groazei se îndrepta către mulţime.

Andreea a fost salvată din apele raului, în timp ce alţi trei pietoni au fost ucişi pe loc.

Constănţeanca şi logodnicul ei Andrei tocmai ce visitaseră Catedrala Westminster Abbey şi se îndreptau către Ochiul Londrei când au văzut maşina care se apropia cu o repeziciune ieşită din comun.

Potrivit Scotland Yard, aproximativ 40 de persoane au fost rănite, printre care turişti de origine sud-coreeana, franceză şi română.

Către familia Andreei: în aceste momente grele pentru dumneavoastră, pentru cei apropiați și dragi, vă încredințăm întreaga noastră compasiune și vă adresăm sincere condoleanțe.

Leave a Reply