Constanţa cununie civila

Primăria oraşului Constanţa a publicat un comunicat de presă, care prevede programul ceremoniilor civile oficializate în decursul acestui an.

Totodată, comunicatul publicat pe site-ul oficial al instituţiei de administrare, include şi taxele pe care cuplurile vor fi nevoite să le achite în momentul în realizează o programare.

Pentru mai multe detalii, viitorii miri sunt rugaţi să se prezinte la Biroul Căsătorii din cadrul Serviciului Stării Civile de pe Strada Mihai Eminescu nr. 13, în cursul săptămânii.

‘Conducerea Biroului a adoptat această hotărâre pentru eficientizarea serviciului de stare civilă. În zilele de weekend căsătoriile vor fi programate a se oficia din 10 în 10 minute, începând cu orele 13:00, iar între orele 16:00 – 17:00 se vor oficia căsătorii în afara sediului instituției. Persoanele care vor opta pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului instituției vor plăti o taxă de 1.500 de lei, la care se poate adăuga o taxă de 350 de lei pentru oficiere în weekend’ – menţionează Primăria Constanţa.

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

http://www.primaria-constanta.ro/arhiva/detalii-stire?nws=6b3b7e71-8a60-65e9-84cc-ff0000670d49

Leave a Reply