iPhone 8

Una dintre cele mai anticipate schimbări în ceea ce priveşte designul noului model iPhone este eliminarea butonului Home.

Totodată, această decizie a stârnit un val de controverse în rândul utilizatorilor care se întreabă cum este posibil să activezi telefonul şi să navighezi printre aplicaţii.

Un nou material video publicat de curând ne arată cum se vor descurca utilizatorii fără butonul Home.

Clipul sugerează că totul se va realiza cu ajutorul gesturilor sau cu ajutorul unui buton virtual poziţionat la baza display-ului.

În materialul video se poate observa că noul model are un ecran de tip edge-to-edge iar butonul Home dispare în momentul în care tastatura este deblocată.

‘Furnizorii au numai lucruri bune de zis despre iPhone 8, deoarece procesul de fabricaţie este unul mult mai complicat şi mai avansat decât modelele precedente’, spun aceştia.

Pe lângă mult aşteptatul iPhone 8, compania cu sediul în Silicon Valley va profita de evenimentul din septembrie pentru a lansa şi iPhone 7s, iPhone 7 Plus iPhone Pro.

Amatorii device-urilor produse de Apple sunt nerăbdători cu privire la lansarea noului smartphone deoarece iPhone 8 va reprezenta o evoluţie, din toate punctele de vedere, faţă de precedesorii săi.

Ba mai mult, spre deosebire de smartphone-urile din trecut, în loc de cifră următoare (iPhone 8), noul device ar putea primi numele de iPhone Edition.

Potrivit Nikkei Asian Review, compania americană va lansa trei modele diferite de căşti iar iPhone 8 va fi cel mai scump model lansat vreodată.

Nu ştim care din cele patru modele din luna septembrie vor fi cele mai atractive, însă ştim sigur că două dintre ele vor avea display-uri din cristale lichide şi un cran de 5,8 inchi.

Leave a Reply