Luxury Rent

Patru tineri din Republica Moldova au pus bazele unei afaceri mai puţin obişnuite

Deşi la prima vedere pare o idee stupidă, care nu va ajunge prea departe, se pare că cei patru au deja o listă de clienţi destul de consistente.

Afacerea constă în închirierea unor maşini de lux, buchete impresionante de trandafiri şi a altor obiecte care inspira lux şi opulenta unor domnişoare dornice să îşi facă iubiţii geloşi.

‘Vrei ca iubitul tău să fie gelos? ? Sau doreşti să impresionezi prietenele? ?? Special pentru tine iți vom aduce un buchet luxos de 101 trandafiri ?? După livrarea buchetului vei avea 10 minute pentru a face poze şi selfie cât doreşti. ???

Costul chiriei florilor 300 lei, cu livrare gratis în Chişinău. ?? ?În preț intră poze în BMW 5,6 decapotabila???

✔În caz că doriți să faceți comanda în grup şi nu vă încadrați în timp, puteți prelungi cu încă cu 10 minute, doar la prețul de 100 lei ???

✔P.S. Adaugă la buchetul tău cutiuţe iPhone, Swarovski, Louboutin, Gucci, Dolce&Gabbana, Chanel, Guess, Armâni, Tiffany&Co + 50 lei ???

Dacă aveți ceva preferințe adăugătoare, scrieți în direct. ???

✔Toți clienții vor rămâne anonimi ❗❗❗

Pentru comandă contactați-ne în direct. ??’ – este anunţul postat pe pagina lor oficială de Facebook, unde reprezentanţele sexului frumos s-au înghesuit să se treacă pe lista de aşteptare.

 

Leave a Reply