Monica Gabor România

Monica Gabor a ajuns în ţară în cursul zilei de ieri

Imediat cum a pus piciorul pe pământ românesc, bruneta a fost luată cu asalt de o armată de ziarişti şi fotografi.

Într-un colţ mai îndepărtat al aeroportului, buna ei prietenă şi fosta iubită a milionarului Nick Radoi Madalina Apostol, o aştepta de ore bune.

Fosta doamnă Columbeanu a mărturisit că plănuieşte să călătorească în România de mai bine de câteva luni chiar pe reţeaua de socializare lansată de iubitul său.

Monica Gabor urmează să se revadă cu fiica ei Irina, alături de care va petrece sărbătorile pascale.

Exact cum ne-a obişnuit, iubita miliardarului de origine chineză şi-a făcut apariţia într-o ţinută clasică, la care a accesorizat o poşetă de câteva mii de euro, de la brandul său preferat: Hermes.

xmonica-gabor-5-600.jpg.pagespeed.ic.Mmp_9arz76

‘Voi merge direct la Irinuca. I-am cumpărat multe cadouri, o parte le-am trimis şi prin curier. Erau prea multe. Voi sta o lună în ţară. Prima dată merg la fiica mea, apoi la Buzău’, a mărturisit Monica.

Monica Gabor este o femeie norocoasă

Pe lângă faptul că trăieşte într-o vilă luxoasă, călătoreşte numai cu avionul privat şi are un anturaj format numai din celebrităţi, fosta Scorpie de la Izvorani se bucură şi de iubirea unui om de afaceri tânăr şi chipeş.

Până acum câteva luni, Monica nu vroia să audă de Instagram, Snapchat iar pe contul său de Facebook nu mai postase o fotografie de luni bune.

Însă, la scurt timp după ce iubitul sau a lansat o aplicaţie mobilă, aceasta este mai activă decât niciodată pe reţelele de socializare.

Monica postează lucruri interesante din viaţa să privată aproape zilnic şi a implicat-o până şi pe fiica sa Irina în campania de promovare a aplicaţiei.

Leave a Reply