Senada Nurkic prostituată

Prezentatoarea TV era extrem de cunoscută în ţara sa natală (Bosnia şi Herţegovina)

La scurt timp după ce şefii săi au aflat de serviciile pe care le prestează aceasta în timpul liber, Senada Nurkic a fost concediată.

Se pare însă că vestea nu a întristat-o foarte tare pe brunetă deoarece politicianul alături de care trăieşte o poveste de dragoste a promis că o va scăpa de închisoare.

Senada Nurkic are 26 de ani şi prezintă emisiunea The Mighty Program pe programul TV Pink

Senada-Nurkic-808740

Prostituţia este ilegală în Serbia însă vedeta insistă ca iubitul ei se va ocupa de tot.

‘Nu îmi e frică de închisoare. Cei care vor să mă închidă sunt aceleaşi persoane care mă ajută să îmi plătesc şi facturile. Am un iubit politician care nu mă va lăsa să ajung în spatele gratiilor. El mă va proteja’, a declarat Senada.

Un purtător de cuvânt al show-ului a confirmat că retragerea emisiunii de pe post la scurt timp după ce producătorii au fost informaţi de jobul part time al Senadei.

Se pare că un alt motiv ar fi numărul mare de reclamaţii raportat de cei de acasă, care sunt de părere că show-ul nu ar trebui difuzat pe un post naţional.

2150679-24

Potrivit presei din Serbia, majoritatea plângerilor erau legate de atitudinea prezentatoarei şi de vocabularul ei deocheat.

‘Prostituţia este un job ca oricare altul. Nu văd nimic greşit în ceea ce fac eu. Trebuie să îmi vând trupul pentru a supravieţui’, a declarat personajul controversat.

 

Leave a Reply