Sex and the City

Sex and the City a devenit oarecum sinonim cu numele de Carrie Bradshaw

Însă, înainte de a deveni un serial de succes, Sex and the City era titlul unei cărţi scrise de autoarea Candace Bushnell.

Recent, autoarea unui best-seller a mărturisit pentru tabloidul american The Hollywood Reporter adevăratele începuturi ale francizei americane, care îşi are originile în perioada în care aceasta lucra ca şi scriitor la New York Observer.

‘Sex and the City a luat naştere atunci când redactorul şef Peter Kaplan a venit la mine şi mi-a zis: <<Vreau să îţi ofer propria ta rubrică>>. Eu am fost foarte încântată şi sunt de părere că a fost o rampă de lansare pentru mine’.

Având în vedere că noua rubrica reprezenta un job full time, Bushnell a hotărât să abordeze un subiect apropiat de inima ei.

‘Am decis să scriu despre mine, prietenii mei, care erau toţi singuri şi nebuni’, s-a destăinuit Candance.

Pe vremea aceea, scriitoarea avea în jur de 20 de ani şi majoritatea articolelor aveau să fie despre viaţa amoroasă şi experienţele cu bărbaţii din viaţa ei.

La o zi după ce a primit propunerea, Bushnell s-a gândit şi la titlu

‘Am titlul. O să o numim <<Sex and the City>>. O notă de sex şi una de societate’ – sugestia a fost făcută de şeful ei, Peter Kaplan.

Pentru prima ei ştire, autoarea s-a deplasat într-un club de striptease

Patru luni mai târziu, Candance a fost asaltată cu apeluri de la producătorii de film din New York şi Los Angeles.

‘Persoane din industria filmului mă sunau şi îmi trimiteau faxuri. Nu ştiam ce se întâmplă!’

Leave a Reply