Tinere acid hialuronic

Tinerele din ziua de azi prezintă un risc mai mare de a forma riduri decât generaţiile precendente

Tenul reprezentantelor sexului frumos, care nu au atins încă pragul de 30 de ani, va forma riduri cu zece ani mai devreme, iar factorul determinant este timpul excesiv petrecut în faţta computerelor şi a smartphone-urilor.

Potrivit chirurgului estetician Navid Jallali, noile generaţii vor fi forţate de împrejurări să apeleze la injecţiile cu acid hialuronic înainte de a atinge pragul de 25 de ani.

‘In trecut, am refuzat să tratez femei tinere, care aveau în jur de 20 de ani şi vroiau să le injectez acid hialuronic în zona frunţii, doar pentru faptul că nu am crezut că este necesar’, a declarat expertul de la Botched.

‘Insa, în ultimii cinci ani mă confrunt cu tot mai multe cazuri, în care Botoxul este cât se poate de justificat deoarece pacientele prezintă cearcăne începând cu vârsta de 25 de ani sau mai puţin – mult mai devreme decât generaţiile din trecut’, a adăugat medicul.

Medicul dă vina pe timpul excesiv petrecut în faţa monitoarelor

Potrivit chirurgului din Marea Britanie, în momentul în care ne holbăm la un astfel de ecran, reacţia noastră este să ne încruntăm.

Obsesia milenialilor atunci când vine vorba de astfel de device-uri prezintă încă un efect negativ: apariţia unor riduri adânci în zona frunţii şi în jurul ochilor.

În mod normal, acesta ar recomanda injecţiile cu acid hialuronic doar persoanelor care au trecut de pragul de 30.

Se pare însă că cele care au nevoie şi mai mare de un astfel de tratament sunt femeile de 20 ani deoarece acestea petrec mult mai mult timp în faţa unui astfel de ecran.

 

 

Leave a Reply