Bianca Dragusanu ochelari

Se pare că nu toţi ‘credinciosii’ vor să se spele de păcate şi să încerce să fie mai buni în Săptămâna Mare.

Bianca Dragusanu a trăit-o chiar pe pielea sa!

În timpul unei sesiuni de shopping în Capitală, iubita lui Victor Slav a aflat încă o dată ca lumea nu este un loc atât de roz în care unicornii trăiesc în pace şi curcubeile te întâmpină la fiecare pas.

În timp ce proba un articol vestimentar, Bianca a crezut că este o idee bună să îşi lase ochelarii de firmă pe una dintre băncutele magazinului.

Un minut de neatenţie – de atât a avut nevoie o persoană care se afla în acelaşi magazin pentru a face obiectul de lux dispărut.

Având în vedere ca Bianca dispune de o întreagă colecţie, din punct de vedere financiar pierderea nu ar fi fost una mare.

Partea proastă este că ochelarii de câteva sute de euro erau un cadou de la naşa ei şi aveau valoare sentimentală.

Capture 2

‘Azi într-un magazin cu preţuri mici am probat şi eu o geacă… aveam aceşti ochelari la mine (nu contează brand-ul) pe care îi pusesem iniţial pe bancheta de lângă cabina, bineînţeles au dispărut. Ideea e că acest model nu-i stă bine oricui, aşa că dragă mea făcătoare de bine în Joia Mare te rog frumos să-mi înapoiezi ochelarii şi promit că te voi răsplăti pe măsură… nu de alta, dar erau cadou de la naşa mea şi ţin mult la lucrurile primite de la oamenii dragi! Aştept mesaj în privat, în caz că i-a găsit cineva şi mă revanşez! (100euro recompensa!) ’ – este mesajul postat de Bianca pe Facebook.

Deşi Bianca nu a vrut să precizeze brandul, noi vă spunem că aceşti ochelari de soare sunt marca Celine.

kim-kardashian-and-celine-shadow-ombre-sunglasses-gallery

Acelaşi model este purtat în mod frecvent de Kim Kardashian şi de cântăreaţă din Serbia Jelena Karleusa.

Accesoriul de lux costa nu mai puţin de 318 euro.

Capture

 

Leave a Reply